top of page

Våra Tjänster

Vårt team av skuldrådgivare och specialister är dedikerade att hjälpa dig på din resa mot ekonomisk frihet. Vi arbetar tillsammans med dig för att skapa skräddarsydda lösningar och ge dig den support du behöver för att övervinna skuldbördan och bygga en stabil framtid.

Kontakta oss idag för att boka en kostnadsfri konsultation och låt oss hjälpa dig att återfå kontrollen över din ekonomi.

Sahman Consulting erbjuder tjänster och expertis inom skuldfrågor för privatpersoner och företag. Våra lösningar är anpassade utifrån våra kunders ekonomiska möjligheter och behov.

Läs mer om våra tjänster

Våra tjänster

ACKORDSUPPGÖRELSE

Sahman Consulting erbjuder ackordsförhandlingar där vi sköter all kontakt med fordringsägarna och försöker förhandla ner den totala skulden.

 

Ackordsuppgörelse är ett alternativ för dig som vill betala av din skuld och samtidigt spara flera tusenlappar. Vi på Sahman Consulting sköter ackordsförhandling och all kontakt med fordringsägare åt våra kunders vägnar och strävar mot att maximera nedskrivning av en skuld. Vid lyckad ackordsförhandling tar Sahman Consulting procentsats av det beloppet vi lyckas minska skulden med. Lyckas vi inte få till ett ackordsuppgörelse tar vi inte heller någon avgift. Skicka in ditt ärende idag och få svar inom 24h.

Spara tid och pengar

Låt experter sköta all dokumentation, kommunikation och omförhandling. Få mer tid till övrigt och mer pengar på kontot.

Våra tjänster

SKULDSANERING

Är dina skulder så pass stora att du inte har en möjlighet att bli skuldfri inom en överskådlig framtid så kan du vara berättigad till en skuldsanering.

 

Skuldsanering är ekonomisk rehabiliteringsplan som utformas av Kronofogden. Detta är en plan för hur dina skulder ska betalas av. Vanligtvis pågår denna plan under en femårsperiod men det kan även förekomma kortare planer. När skuldsaneringen är slutförd är du fri från de skulderna som har ingått i skuldsaneringen. Vi kan hjälpa dig med ansökan men erbjuder även stöd och rådgivning under hela ansökningsperioden som vanligtvis pågår i flera månader.

Kampen mot sundare ekonomi

Vi går inte med på dåliga erbjudanden. Våra rådgivare har kunskap, erfarenhet samt skicklighet att uppnå fördelaktiga ekonomiska lösningar som gynnar din ekonomi.

Våra tjänster

Skuldrådgivning

Skuldrådgivning är en viktig del av vårt tjänsteutbud på Sahman Consulting. Våra kunniga rådgivare är experter inom skuldrådgivning och är dedikerade att hjälpa dig på vägen mot en sundare ekonomi. Vi förstår att skulder kan vara överväldigande och att det kan vara svårt att veta var man ska börja. Vår skuldrådgivningstjänst ger dig personlig och skräddarsydd rådgivning, där vi tillsammans utvärderar din ekonomiska situation, identifierar möjliga lösningar och skapar en handlingsplan för att minska din skuldbörda.

 

Vi strävar efter att ge dig verktygen och kunskapen du behöver för att fatta informerade beslut och ta kontroll över din ekonomi. Oavsett om det handlar om budgetering, förhandling med borgenärer eller att skapa en avbetalningsplan, är vår skuldrådgivning utformad för att ge dig den stöd och vägledning du behöver för att komma på rätt spår och skapa en ljusare ekonomisk framtid.

Följ ditt ärende

Det ska vara ärligt och transparant. Följ ditt ärende från början till slut, så mycket som du själv känner för att vara involverad.

Våra tjänster

Skuldsamanställnig

Vår skuldsammanställningstjänst är utformad för att ge dig en tydlig översikt över dina skulder och hjälpa dig att få bättre kontroll över din ekonomi. Genom att samla dina olika skulder på ett ställe kan vi hjälpa dig att skapa en strukturerad översikt och få en klar bild av din totala skuldbörda.

 

Med en skuldsammanställning kan du enklare planera och fatta informerade beslut om hur du ska minska dina skulder och återfå ekonomisk stabilitet. Vårt mål är att hjälpa dig att skapa en mer hållbar och balanserad ekonomi genom att erbjuda skräddarsydd rådgivning och praktiska lösningar för att hantera dina skulder på ett effektivt sätt.

Snabb och personlig service

Du tilldelas en personlig rådgivare som du enkelt kan nå vid eventuella frågor och funderingar. Vi har tystnadsplikt och sekretess. Rådgivare handlägger ditt ärende och strävar mot att sänka skulden.

Våra tjänster

Omstartslån
 via våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners erbjuder omstartslån som en möjlighet för dig att få en ny början och ta kontroll över din ekonomiska situation. Omstartslån är speciellt utformade för personer med skulder eller en sämre kreditvärdighet och kan ge dig möjligheten att lösa befintliga skulder och skapa en mer hållbar ekonomi. Genom att samarbeta med etablerade långivare kan vi hjälpa dig att hitta de bästa lånevillkoren och räntesatserna som passar din individuella situation. 

Korta väntetider

Du ska inte behöva vänta i flera månader eller år för att komma fram till en ekonomisk lösning. 
Vi erbjuder omförhandlings väntetid 3-6 veckor.

bottom of page