top of page

Om oss

Med tidigare arbetserfarenhet av inkassobranschen växte idén fram om en rådgivningsbyrå ​inom privatekonomiska frågor med expertis inom skuldfrågor.  

Sahman Consulting strävar efter att skapa en så ekonomisk fördelaktig situation som möjligt för våra kunder genom att finnas vid deras sida av förhandlingsbordet. Detta innebär att vi sköter all kommunikation med kundens fordringsägare för att nå en uppgörelse samt förhandla ner den totala skulden. 

VISION

Förtroende är den viktigaste byggsten hos oss på Sahman Consulting. Empati och professionalitet är ledord som genomsyrar vårt arbete och kommunikation med våra kunder och deras fordringsägare. Genom att skapa fördelaktiga ekonomiska lösningar för våra kunder strävar vi efter att leda kampen mot en sundare ekonomi.

Varför Vi?

Erfarna och skickliga rådgivare

Med stor kännedom av inkasso och skuldrådgivnings branschen  vet vi hur du som kund behöver tänka vid omförhandling av dina skulder.

Förmåga att ligga steget före

Med vårt team vid din sida av förhandlingsbordet kan du vara lugn.

Vår ersättningsmodell säkerställer att vi strävar efter samma mål.

Kundens intressen kommer först

Vi är måna om att sätta kundens intressen i första hand. Vi ser till att skapa en optimal och hållbar lösning utifrån kundens behov och möjligheter.

bottom of page