top of page
Sök
  • Skribentens bildSahman Consulting

Genomsnittlig avskrivning: 170 988 kr per kund

Uppdaterat: 9 jan. 2023

Nu när 2021 är slut så tar vi en titt i backspegeln och undersöker hur året har gått och hur väl vi lyckats nå våra kunders förväntningar.Det gångna året har varit vårt första på Sahman Consulting och ett år fyllt med spännande utmaningar. Under 2021 har vi haft 255 klienter som varit i kontakt med oss. Detta har varit givande då vi i dialog med klienter kunnat identifiera behov som finns. Utifrån detta har vi under året kunnat justera våra tjänster så att de passar våra klienter. Idag erbjuder vårt företag helhetstäckande lösningar inom skuldrådgivning. Via oss har du som är skuldsatt möjlighet att få hjälp med ackordsuppgörelse, skuldsanering samt omstartslån.

Ackordsuppgörelser utgör en av grundstenarna i vår verksamhet och därför är det extra kul att kunna presentera att vi under 2021 lyckats skriva av i snitt 170 988 kr per kund. Detta har resulterat i väldigt nöjda kunder. De kommande åren forsätter vi att jobba med att maximera avskrivningar för att våra kunder ska kunna uppnå en hållbar ekonomisk vardag.


Är du i behov av skuldrådgivning eller känner någon som är det, tveka inte att höra av dig eller hänvisa personen till oss. Vi lyssnar på dina önskemål och tillsammans undersöker vi dina alternativ och möjligheter till avskrivning av skuld genom ackordsuppgörelse.
495 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page