top of page

Föreläsningar om Privatekonomi och Skulder för Företag

Vår föreläsningstjänst erbjuder arbetsgivare en unik möjlighet att stärka sina anställdas ekonomiska medvetenhet och färdigheter. Genom att förstå vikten av sund privatekonomi och hantering av skulder kan anställda bli mer produktiva och motiverade. Våra skräddarsydda föreläsningar är utformade för att engagera och utbilda deltagarna på ett interaktivt sätt.

Innehåll

Vi anpassar innehållet i föreläsningarna för att passa företagets behov och anställdas nivå av förkunskaper. Föreläsningarna kan behandla ämnen som budgetering, skuldhanttering, vikten av att undvika skuldfällor och strategier för att uppnå ekonomisk trygghet

Genom att investera i dina anställdas ekonomiska välbefinnande skapar du en arbetsmiljö som främjar engagemang och långsiktig framgång. Våra föreläsningar kommer att utrusta dina anställda med verktygen och kunskapen de behöver för att fatta smarta ekonomiska beslut både på och utanför arbetet.

Varför just oss

Use this space to tell users more about yourself or to describe what your business does. Click to edit the text.

01

Ekonomiskt Medvetna Anställda

Genom att lära sig om skuldhanttering, budgetering och sparande kan dina anställda ta bättre kontroll över sin ekonomi, vilket kan minska stress och öka deras välmående.

Förbättrad Produktivitet

Anställda med en stabil ekonomisk grund är mer benägna att vara fokuserade och produktiva på jobbet, vilket i sin tur kan gynna företagets framgång.

02

03

Förbättrad Arbetsplatskultur

Genom att erbjuda föreläsningar om privatekonomi och skuldhanttering visar arbetsgivaren sitt engagemang för de anställdas välbefinnande. Detta kan skapa en positiv arbetsplatskultur och stärka anställdas lojalitet och tillhörighet till företaget.

Varför just oss?

Erfarna förhandlare  & skuldrådgivare

Briefly introduce yourself and share something interesting with website visitors. Double click to edit the text.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
IMG_4184.jpg

KONTAKT

Ta Kontakt med Oss

Fruktträdsgatan 7, 417 49 Göteborg

Öppettider 09 - 16, mån - fre 

info@sahmanconsulting.se

Tel: 010 42 43 170

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Black Instagram Ikon

Tack för ditt meddelande!

bottom of page