top of page

Din Partner för Framgång

Vi utvärderar er verksamhet och skräddarsyr en handlingsplan helt kostnadsfritt

TJÄNST FÖR ER

Ett Strategiskt Partnerskap

för Er Företagssuccé

Välkommen till Sahman Consulting, er pålitliga partner som tar er verksamhet till nästa nivå. Vi erbjuder skräddarsydda konsulttjänster som är utformade för att stärka och optimera er verksamhet. 

Vi utvärderar er verksamhet helt kostnadsfrittVårt erfarna team av affärsutvecklingsspecialister kommer att arbeta tillsammans med er för att identifiera tillväxtmöjligheter, analysera er konkurrenskraft och skapa strategier för långsiktig framgång. Vi förstår att varje företag är unikt och strävar efter att skapa anpassade lösningar som passar just er. Tillsammans skapar vi en handlingsplan som ligger till grund för vårt framtida samarbete. 

 

Genom att utforma en konkret och välgenomtänkt handlingsplan så hoppas vi kunna vinna er tillit / förtroende  och bli sedan anlitade för att sätta handlingsplanen i verk. 

Låt oss hjälpa er att skapa en strömlinjeformad verksamhet som kan hantera dagens utmaningar och vara förberedd för morgondagen.

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan skräddarsy våra tjänster för att möta era exakta behov och bidra till er framgångsresa. Vi ser fram emot att bli er förtrogna konsultpartner.

TJÄNSTER

Vi hjälper er med följande

Verksamhetsutvärdering

Inled resan genom en grundlig kostnadsfri utvärdering av din verksamhet. Tillsammans med er identifierar vi starka sidor och område för förbättring

Skräddarsydd Handlingsplan

Vi utvecklar helt kostnadsfritt en skräddarsydd handlingsplan baserad på vår analys. Målet är att maximera resultat och tillväxt. ​

Implementering och Uppföljning

Vi stöttar dig genom implementeringen av handlingsplanen och ger kontinuerlig rådgivning. Tillsammmans skapar vi hållbara framgångar för din verksamhet.​

Våra Siffror

12

År av Erfarenhet

3

Kvalificierade Rådgivare

255

Klienter per År

1

Samarbetspartner

KONTAKT

Ta Kontakt med Oss

Fruktträdsgatan 7, 417 49 Göteborg

Öppettider 09 - 16, mån - fre 

info@sahmanconsulting.se

Tel: 010 42 43 170

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Black Instagram Ikon

Tack för ditt meddelande!

Fästpunkt 1
bottom of page