top of page

Anpassad Skuldrådgivning vid omförhandling

För dig som söker stöd och rådgivning i skuldfrågor

Personlig skuldrådgivare

Att hitta rätt i skulddjungeln kan vara en utmaning därför har vi tagit fram en prisvärd tjänst för dig. En personlig skuldrådgivare som vägleder dig rätt.

2

Obegränsad skuldrådgivning

Obegränsad tillgång till skuldrådgivning vardagar 9-16 antingen via telefon eller mejl. En tjänst för dig som har både små och stora frågor om ackordsuppgörelser, budget, lån, inkasso , Kronofogden, skuldsanering, utmätning ...

3

Prisvärd tjänst

En tjänst som hjälper dig spara tusenlappar i förhandlingar med inkasso och fordringsägare. Din rådgivare vägleder dig rätt under förhandlingarna så att du får den bästa möjliga uppgörelsen.

Image by Krisjanis Mezulis
Shadow on the Wall_edited.jpg

Skuldrådgivning

+

Rådgivning vid omförhandling, skuldsanering och övriga skuldfrågor

Hos oss får du tillgång till personlig skuldrådgivare. Detta är en tjänst utformat för dig som söker stöd och rådgivning i skuldfrågor. Önskar du ha stöd av våra rådgivare i när du gör din skuldsaneringsansökan eller förhandlar om avskrivning med inkasso så är detta en utmärkt tjänst. Du kan få svar på dina samtliga frågor.

Vi på Sahman Consulting strävar efter att skapa en så ekonomisk fördelaktig situation som möjligt för våra kunder genom att finnas vid deras sida av förhandlingsbordet. Oavsett om du har för avsikt att maximera nedskrivning av din skuld eller hitta en hållbar lösning på din ekonomiska situation så kan du få hjälp via vår skuldrådgivning.

Vår team har kunskap och expertis som krävs för att säkerställa att en så fördelaktig som möjlig ekonomisk situation skapas för våra kunder. Vi är medvetna om att våra kunder befinner sig i olika faser i livet och har olika förutsättningar att bli skuldfria. Genom att ha en tät dialog med kunden kan vi erbjuda realistisk och skräddarsydd rådgivning.

Önskar du att vi sköter ackordsförhandlingen eller skuldsaneringsansökan åt dig?

Önskar du däremot att vi sköter ackordsförhandlingen eller skuldsaneringsansökan åt dig så har vi andra tjänster för dig.  Börja med att skapa ärende så kommer en av våra erfarna rådgivare att bedöma dina möjligheter till både acordsförhandling och skuldsanering. 

Writing%20on%20a%20Paper_edited_edited.j
bottom of page